Winter op de Heuvelrug kent een breed aanbod, van 1 december tot en met 6 januari zijn er vele activiteiten en evenementen voor jong en oud. “Denk aan wandelen, winterfairs, museumbezoek, kerstshoppen,schaatsen of gewoon lekker uit eten” licht Nasera Elfring van RBT Heuvelrug & Vallei toe. Ook de grote publieksattracties in de regio zijn van de partij. “Ouwehands Dierenpark (Rhenen) staat vanaf 21 december t/m 29 februari in het teken van China Light Festival: metershoge lichtkunstwerken die het dierenpark omtoveren tot een winters lichtfeest voor jong en oud. Winters genieten kan ook in diverse plaatsen zoals bij de Warme Witte Winterweken in Soest, tijdens Veenendaal On Ice, en Winter Wonderland in Zeist. Het volledige programma van Winter op de Heuvelrug is te vinden op www.winter.opdeheuvelrug.nl.