Het leukste gratis kinderfeest van Amersfoort komt er weer aan! De tiende jubileum-editie van het Winterkwartier in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats vindt plaats op 28 en 29 december. Het thema vandit tweedaagse evenement is ‘SkelterHelden.
Het Winterkwartier presenteert dit jaar o.a de theatershow ‘Superhelden’ door JeBo entertainment. Ook is er een echte mini-stoomtrein waar op je kan meerijden, win een prijs met jouw ingekleurde kleurplaat en laat je schminken tot je favoriete dier of sprookjesfiguur.
Verder is er een stormbaan, kan je broodjes bakken boven een vuurtje en mag je natúúrlijk skelter rijden. Op 28 december om 11:00 uur start het Winterkwartier. De eerste dag eindigt met een kinderdisco met dj Maxxi, bekend van de Kinderdisco in FLUOR. Op 29 december om 16:00 uur zal het Winterkwartier 2019 spectaculair afgesloten worden.
Elk jaar komt Koningin Winter langs bij de Verkeerstuin Amersfoort. Beleef een onvergetelijke middag vol gratis activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor iedereen zijn er lekkere hapjes en drankjes, ook speciaal voor de papa’s en mama’s! De Verkeerstuin ligt op de Wagenwerkplaats (ingang aan Piet Mondriaanlaan 61, naast station Amersfoort).
Bekijk het volledige programma op: www.winterkwartier.nl