Hierbij word u uitgenodigd om de Kerstsamenzangavond van Chr. Ger. Gemengd koor Soli Deo Gloria en Chr. mannenensemble in Chr.Ger.Kerk ‘De Fontein’ bij te wonen.
Het koor wil u er graag bij betrekkenom zingend te gedenken van Zijn komst op aarde jaren geleden en uit te zien naar Zijn tweede komst. Ook de gemeentezang zal worden gedirigeerd, om U zoveel mogelijk erbij te betrekken.
Bekende, maar ook nieuwe kerstliederen staan op het programma. Een aantal liederen van het koor zal worden begeleid op de Bugel door Suzanne Vedder-Van Diermen en ook de samenzang.
Deze kerstsamenzang avond zal worden gehouden DV woensdag 18 december.
Het koor Soli Deo Gloria staat onder leiding van Evert van de Kamp en wordt begeleid op het orgel door Eduard van Maanen.
Het Chr. Mannenensemble van Soli Deo Gloria zal ook optreden, olv Evert van de Kamp, piano en Eduard van Maanen, orgel.
Als solisten zullen optreden: Willy van de Groep-Van Diermen, sopraan, Peter Nagel, tenor en Gerrit Willemsen, bas.
De opening zal worden verzorgd door voorzitter Arris van Twillert, de sluiting wordt verzorgd door de tweede voorzitter Jan Koelewijn.
Na de sluiting wordt de avond afgesloten met samenzang van het Ere zij God met tegenzang van het koor. De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten.
De avond begint om 19.30 en de deuren gaan om 19.00 open.
Een ieder is welkom, er wordt op u gerekend!