Handbalster Angela Malestein werd zaterdagmiddag in het zonnetje gezet door de gemeente en HVBS, de vereniging waar de topsportster haar carrière begon. Tijdens deze bijeenkomst kreeg Angela ook de erepenning uitgereikt. Deze ontving ze omdat ze samen met haar teamgenoten de wereldtitel in Japan heeft behaald. Een topprestatie!Voor aanvang van de ceremonie werd Malestein met een erehaag van jeugdspeelsters van HVBS bij sporthal De Kuil ontvangen.
In de sporthal werd ze eerst verwelkomd door de handbalvereniging en vervolgens door wethouder Peter van Asselt, die een beker aan Angela uitreikte. Hierna overhandigde burgemeester Melis van de Groep het juryrapport, dat Angela zelf mocht voorlezen, en de erepenning.
Na het officiële fotomoment mochten de kinderen met de eerste wereldkampioene afkomstig uit Bunschoten-Spakenburg op de foto en werd menige bal of shirt door Angela gesigneerd.