Na een succesvolle editie van IkPas in 2019 wordt de campagne ook volgend jaar weer in de gemeente Bunschoten uitgerold. Wilt u fris het nieuwe jaar beginnen, een paar kilo afvallen of uzelf fitter voelen?Ga dan de uitdaging aan en drink vanaf woensdag 1 januari a.s. 30 dagen geen alcohol. Schrijf u in op www.ikpas.nl en doe mee!

IkPas is een uitdaging. U drinkt van 1 t/m 30 januari geen alcohol om eens te kijken wat het met u en uw lichaam doet. Zo worden vastgeroeste patronen doorbroken en is alcohol niet meer zo vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen: ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

Nederlanders zijn steeds meer gewend geraakt om bij verschillende gelegenheden te drinken: voor of tijdens het eten, als slaapmutsje, na afloop van congressen, et cetera.

Een poosje geen alcohol drinken is een bewezen effectieve manier om eens stil te staan bij de alcoholgewoonten en zo te ondervinden wat alcohol met u doet. Het is alsof u de resetknop induwt en met een schone lei begint. IkPas maakt u bewust van de rol van alcohol in uw leven. Daarnaast geeft u een goed voorbeeld.