Het vuurwerk dat met de jaarwisseling wordt afgestoken zorgt voor mooie plaatjes in de lucht, maar een minder mooi plaatje op straat. De gemeente vraagt u daarom uw vuurwerkafval op te ruimen.

U kuntuw vuurwerkafval op donderdag 2 en vrijdag 3 januari a.s. gratis inleveren bij een van de inleverpunten. Op zaterdag 4 januari kunt u uw vuurwerkafval tussen 8.30 en 12.30 uur gratis inleveren bij het aanbiedstation aan de Groeneweg.

Op verschillende locaties binnen de gemeente worden speciale kliko’s geplaatst waar u het vuurwerkafval in kwijt kunt. Let op: deze kliko’s zijn alleen bestemd voor vuurwerkafval.

De kliko’s worden geplaatst bij het aanbiedstation, de Action, de Jumbo, de Lidl, de Albert Heijn (beide locaties), het gemeentehuis (bij de brug), Rengerswetering (nabij de entreebrug), Grootzeil (nabij de ondergrondse containers) en Eemdijk (nabij de School met de Bijbel).

De kliko’s voor vuurwerkafval worden om 8.00 uur op de genoemde locaties neergezet. ’s Avonds worden de containers om 18.00 uur weer weggehaald.