Vince Gino Dekker en en de technische commissie van SV Spakenburg zijn een contractverlenging van een jaar overeengekomen. De aanvaller zal ook volgend seizoen te bewonderen zijn bij SVSpakenburg.
Debuitenspeler – dit seizoen neergestreken op de Blauwe zijde van de Westmaat – is.In korte tijd uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen bij de Blauwen. De 22-jarige rappe aanvaller is gezegend met een fraaie (trap)techniek, toont bravoure en heeft een prachtige voorzet in beide benen, waardoor hij zowel vanaf links als rechts kan spelen. Sinds zijn komst naar SV Spakenburg heeft hij drie competitiedoelpunten gemaakt en vier assists. Met zijn constante dreiging is hij een plaag voor elke defensie en een speler waarvoor mensen naar het voetbal gaan.
Hij begon met voetballen bij DVS’33 in Ermelo, waarna hij vervolgens bij Ajax zijn voetbaljeugd heeft doorgebracht tot en met het spelen voor Jong Ajax. Na een korte periode bij Jong AZ vertrok de zoon van oud-Spakenburg speler Bennie Dekker naar Go Ahead Eagles. Eind oktober 2019 kwam hij een contract tot eind dit seizoen overeen bij de Blauwen, dat nu dus met een jaar is verlengd.

Vorig artikelKerstbussenactie
Volgend artikelVUURWERK!