AT5 schrijft: “De ticketverkoop voor de bekerwedstrijd Ajax-Spakenburg gaat hard, want al bijna 30.000 supporters hebben een kaartje gekocht. En dat is best bijzonder omdat het over een wedstrijd tegeneen amateurclub gaat. In oktober 2013 speelde Ajax bijvoorbeeld ook thuis een bekerwedstrijd tegen amateurs (ASWH, 4-1), toen kwamen er nog geen 18.000 fans op af.”

“De run op kaarten heeft er ongetwijfeld mee te maken dat kaarten voor de andere wedstrijden altijd rap zijn uitverkocht, mede omdat Ajax dik 42.000 seizoenkaarthouders heeft”, aldus het Amsterdamse medium.
Volgens Voetbal247 kijken niet alleen de spelers van Spakenburg reikhalzend uit naar de bekerwedstrijd op 22 januari maar ook penningmeester Bert Beekhuis. De Blauwen kunnen zich namelijk opmaken voor een flinke financiƫle klapper door het bekerduel, waarin de recettes gedeeld worden.

Vorig artikelAuto te water
Volgend artikelUittip: Concert Marieke Booy