Waar schaam jij je voor? Schaam jij je voor wie je bent? Verberg jij jezelf uit schaamte? Schaamte op zich hoeft helemaal niet verkeerd te zijn. Het kan een gezonde vorm zijn om ons binnen onze menselijkegrenzen te houden.
Je hebt ook schaamte die niet goed voor je is, die je zelfs kapot kan maken. Dit is de schaamte die je vergiftigend. Vergiftigende schaamte is de verborgen wortel van emotioneel menselijk lijden. De vergiftigende schaamte is de schaamte niet voor wat je gedaan hebt, maar voor wie je denkt wie je bent.
Cees Bots is specialist op het gebied van emotioneel lijden en schaamte en zal het seizoen 2020 van Happy Hour openen. Cees weet mensen op een bijzondere wijze mensen te raken en hij verpakt diepgaande thema’s in luchtige humor. Zijn passie is het tot herstel zien komen van het gebroken menselijke hart door de onvoorwaardelijke liefde van God.
Cees is tevens de grondlegger van Heart Clinics Ministries in Nederland. Deze bediening wil mensen dienen met bemoediging en herstel. Zijn favoriete onderwerpen zijn de overvloedige genade, onvoorwaardelijke Liefde en het Vaderhart van God.
Cees is daarnaast zakenman en schrijver. Na het succes van zijn eerste boek ‘Verander je hart, verander je leven’ komt Cees, als hartdokter van het emotionele hart, nu met een dagboek 365 dagen ‘Bliss’. Een korte overdenking voor elke dag.
Je bent welkom op maandagavond 6 januari in het gezelligste café van Spakenburg. De avond heeft een laagdrempelig karakter en is daarom interessant voor iedereen die meer wil weten van het christelijk geloof. Misschien ken je iemand die je mee zou willen nemen. De avond is daar heel geschikt voor.
Iedereen is van harte welkom. Daarbij maakt het niet uit of je wel of niet gelovig bent of dat je zelfs heel kritisch bent naar het geloof toe. Happy Hour avonden zijn geheel vrijblijvend. Je kunt gewoon gezellig naar binnen lopen.
Aanvang maandagavond 6 januari 2019 om 20.00 uur. Inloop met een heerlijke cappuccino vanaf 19.30 in Café de Krâplâp, Kerkstraat 81 in Spakenburg.
Meer informatie op www.happyhourspakenburg.nl

Vorig artikelVerdediger De Zwart (Spakenburg) per direct terug naar DOVO
Volgend artikelJe raakt er niet LOS van