In de week van 13 tot en met 17 januari wordt in de gemeente Bunschoten huis aan huis gecollecteerd voor Hospice Nijkerk e.o.
De opbrengst van de jaarlijkse collecte is belangrijk om het werk in hetHospice te kunnen blijven bekostigen. Het Hospice Nijkerk e.o. vervult een regionale functie voor inwoners van de gemeenten Bunschoten, Nijkerk, Putten en Zeewolde. Het biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen vanaf 18 jaar, met een levensverwachting van korter dan drie maanden. In die laatste levensfase biedt het Hospice een rustige, respectvolle zorgomgeving in een huiselijke sfeer. Alles is gericht op comfort en aandacht, zowel voor gasten als voor hun naasten. Hun wensen en behoeften staan centraal. Als het thuis moeilijk wordt om die zorg te kunnen blijven geven, staat het Hospice open voor iedereen. Zeven dagen per week en 24 uur per dag zijn verpleegkundigen en goed opgeleide vrijwilligers aanwezig om de gasten te verzorgen. Als het onvermijdelijke einde komt, mag hier op een gastvrije en professionele opvang gerekend worden. Het is fijn dat in deze jaren het Hospice ook in Bunschoten een vertrouwd adres is geworden.

Vorig artikelPaleis Soestdijk
Volgend artikelBJ Tuinidee