De jonge geitjes komen er weer aan op Boerderij Breevoort; in de maand januari worden er maar liefst 600 (!) lammetjes verwacht op de leukste geitenboerderij van Midden-Nederland. Kom zelf naar de bevallingenkijken!
Boerderij Breevoort, ook bekend als de “Universiteit van de Geit” laat u ook dit jaar volop meegenieten tijdens de GeitenGeboorteGolf-dagen! Op zaterdag 18 en zondag 19 januari kan iedereen komen kijken naar de geboorte van jonge geitenlammetjes. Vanuit de “Geiten-Skybox” van Boerderij Breevoort heeft u zicht op de 800 geiten; veel van deze geiten zijn in verwachting en de kans is heel groot dat u “live” getuige bent van een bevalling!

Boerderij Breevoort maakt het gezellig. Tijdens de GeitenGeboorteGolf-dagen is de toegang en limonade overigens geheel gratis is. Laat de kinderen genieten van de geiten en de lammetjes of laat ze kleuren aan de speciale kleurplaten die voor ze klaarliggen.
GeitenGeboorteGolf-dagen op Boerderij Breevoort
Slaagseweg 4, Hoogland
Zaterdag 18 en zondag 19 januari
Geiten Skybox open van 11.00 tot 16.00 uur
Toegang, kleurplaten en limonade gratis!

Vorig artikelUittip: Concert Marieke Booy
Volgend artikelUittip: Kasteel Groeneveld