Youri Koelewijn en Jasper Beekhuis hebben tijdens het trainingskamp in Marbella met de technische commissie overeenstemming bereikt over een nieuw contract, waardoor de twee Spakenburgers ook volgendseizoen te zien zijn op de Blauwe zijde van de Westmaat.

De 20-jarige Youri Koelewijn maakte al op 17 december 2016 zijn competitiedebuut in het eerste elftal van SV Spakenburg. De aanvallende middenvelder mocht destijds invallen in de thuiswedstrijd tegen Barendrecht in de Tweede Divisie. Inmiddels heeft Youri op – nog steeds – jonge leeftijd al ruim 3.700 competitieminuten in de benen voor de Blauwen. En daar komen dankzij zijn contractverlenging nog veel meer minuten bij. Dit seizoen heeft hij in de Tweede Divisie 13 optredens gemaakt in de hoofdmacht van SV Spakenburg, waarvan zeven keer als basisspeler

De eveneens 20-jarige Jasper Beekhuis heeft net als zijn neef Youri zijn contract met een jaar verlengd bij de Blauwen. De aanvallende rechtervleugelverdediger maakt een uitstekende ontwikkeling door, wat dit seizoen heeft geresulteerd in 15 wedstrijden voor SV Spakenburg, waarvan 14 keer als basisspeler. Zijn competitiedebuut maakte Jasper op 28 oktober 2017, als invaller in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Magreb’90 in de Derde Divisie.

Vorig artikelBedrag vuurwerkschade Bunschoten bekend
Volgend artikelMet Andere Woorden