Zaterdag 11 januari vindt wederom het door handbalvereniging HVBS georganiseerde Koopman Brandpreventie schoolhandbaltoernooi plaats. Tien basisscholen uit de gemeente Bunschoten strijden met twee teams tegen elkaar in sporthal De Kuil.De 31e editie van het toernooi wordt met enigszins aangepaste jeugdregels gespeeld. Het moderne handbal is sneller en dynamischer en daarom zijn een aantal jaren geleden regels bij de verschillende jeugdcategorieën ingevoerd die daar beter op aansluiten. Inmiddels zijn deze afspraken ook binnen het schoolhandbal ingevoerd.
Om 9.00 uur begint het meisjestoernooi, waarvan de finale rond 12.00 uur staat gepland. In de middag is het jongenstoernooi, waarvan de finale even na half vier plaats vindt.

Vorig artikel“Zintuigen van vogels en bijzonder gedrag”
Volgend artikelUittip: Kasteel Groeneveld