Zaterdag vond de 31e editie van het Koopman Brandpreventie schoolhandbaltoernooi plaats. Nieuwbakken wethouder Peter van Asselt reikte de wisselbekers uit aan De Wegwijzer bij de meisjes en de Calvijnschool bij de jongens.Daarmee behielden de titelverdedigers hun titel, want vorig jaar kende het door handbalvereniging HVBS georganiseerde toernooi dezelfde winnaars.
Bij de meisjes was de Bavinckschool de verliezend finalist. De Van Amerongenschool en Het Talent werden derde. Bij de jongens had De Wegwijzer kans op de dubbel, maar werd tweede. Het brons in het jongenstoernooi ging naar de Van Amerongenschool en de Groen van Prinstererschool. De fairplaycup werd uitgereikt aan ’t Kruisrak (meisjes) en De Vlucht (jongens).

Vorig artikelClubtopscorer Bas Buimer verlengt bij Eemdijk
Volgend artikelNieuwe informatiegids