Vorige week is de informatiegids Bunschoten voor 2020 verschenen. In deze informatiegids (voorheen gemeentegids) vindt u een zo compleet mogelijk overzicht van alle verenigingen, stichtingen en instellingenbinnen onze gemeente. Ook vindt u in de gids informatie over het gemeentebestuur van Bunschoten.
Deze informatiegids is zowel digitaal als op papier beschikbaar. De digitale versie kunt u bekijken via www.bunschoten.smartmap.nl of de gratis Gemeentegids app. Net als eerdere jaren wordt de gids niet meer huis-aan-huis verspreid. Wilt u toch graag een papieren versie? Dan kunt u deze gratis ophalen bij Woon- en Zorgcentrum De Haven, De Boei, de Bibliotheek, het gemeentehuis of de Readshop.
Ontbreekt er volgens u informatie of is de informatie niet juist? Geef het dan door via redactie@aksemedia.nl o.v.v. ‘Informatiegids Bunschoten’ of via 0223 – 668877. U kunt de wijzigingen ook doorgeven via www.bunschoten.smartmap.nl. De informatie wordt dan aangepast in de digitale informatiegids en de app, zodat deze het hele jaar door actueel zijn.

Vorig artikelWegwijzer en Calvijnschool winnen opnieuw
Volgend artikelGert Kruys: hoofdtrainer bij IJsselmeervogels