Woensdag 15 januari vindt de Oostwende Markt plaats. Deze markt is gekomen in plaats van de scholenmarkt.
Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
19:00 uur inloop.
19.15 uur welkom enopening in de aula door de directie en een spetterende opening door de dansgroep.
19.30-20.00 uur eerste informatieronde per afdeling.
20:00-20.30 uur tweede informatieronde per afdeling in een lokaal. De hele avond informatiestands in de aula. In de lokalen zal informatie worden gegeven over de verschillende afdelingen (vmbo basis/kader, vmbo-tl en havo/vwo). Er zijn dus 2 rondes zodat u bij verschillende niveaus kunt kijken. De informatie is in beide rondes hetzelfde. In de aula zal de hele avond informatie gegeven worden over zorg, ondernemend onderwijs en stages, sport plus, techniek van de toekomst, creativiteit en internationalisering, zoals de buitenlandexcursies en Malawi/Vrienden voor Afrika in samenwerking met De Boei.

Vorig artikelVijfde plaats voor Hoolwerf na veelbewogen week
Volgend artikelAkkoord over schonere lucht