Het is de dag van de vertrekkers bij IJsselmeervogels. Na Ali Akla is ook duidelijk geworden dat Jeffrey Buitenhuis en Achraf Nejmi de Rooien na dit seizoen verlaten.
Buitenhuis is bezig aan zijn zesdeseizoen op de Westmaat. IJsselmeervogels stelt op de clubsite ,,te willen doorselecteren en zodoende het contract niet te willen verlengen.” De multifunctionele verdediger kwam in 2014 over van FC Den Bosch. ,,Jeffrey kwam binnen als talent, maar verlaat de Westmaat – door de voordeur – als routinier.”
Ook Nejmi vertrekt. ,,Aan de samenwerking tussen Achraf Nejmi en IJsselmeervogels komt na dit seizoen een eind. Dat is de uitkomst van de gesprekken die deze week plaatsvonden tussen Nejmi en de technische commissie. De 28-jarige Nejmi is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Rooien.” De controlerende middenvelder kwam in 2015 over van Hercules en was eerder actief in de jeugd van FC Utrecht. ,,Achraf was met zijn verbindende persoonlijkheid en warme karakter een stabiele factor binnen de kleedkamer en club. Ook binnen de lijnen ging hij altijd voorop in de strijd.”

Vorig artikelBU1 politiek
Volgend artikelOpen huis ’t Kruisrak