Dinsdagmorgen waren Diego en Tamara Cacares te gast in het radioprogramma ‘Je raakt er niet LOS van’. Diego en Tamara doen zendingswerk in Paraguay, waar ze inmiddels diverse projecten hebben opgezet.Tamara heeft nagelstylecursussen gegeven aan plaatselijke vrouwen, die nu hun eigen nagelstudio runnen! En heel belangrijk is het lunchprogramma. 100 kinderen krijgen dagelijks een lunch. Ze willen deze kinderen ook onderwijs gaan geven in het digitale tijdperk.
Daarvoor zoeken ze tablets. Heeft u misschien nog een tablet liggen die nog wel werkt, maar niet meer wordt gebruikt? Als u deze tablet schenkt aan Diego en Tamara werkt u mee aan een prachtig project, dat de kinderen weer verder kan brengen in hun ontwikkeling.
Wilt u meedoen? E-mail naar rtv@omroepspakenburg.nl en wij zorgen ervoor dat de tablet op de goede plaats komt.
Bij voorbaat dank namens Diego en Tamar

Vorig artikel’tStoepje pakt goud op foodserviceawards
Volgend artikelSpakenburg weert zich kranig, maar verliest met 7-0