Op Horecava 2020 werden dinsdag 14 januari de foodserviceawards uitgereikt. Ook ’t Stoepje was in de race in de categorie marktkramen. In oktober werd geprobeerd zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.Metsucces, want in de categorie marktkramen pakte ’t Stoepje goud!
De foodserviceawards is een verkiezing binnen foodservicebedrijven in Nederland. Deze worden onderverdeeld in diverse categorieën waaronder dus de categorie marktkramen. Ieder foodservicebedrijf met meer dan 5 vestigingen mag zich hiervoor opgeven en kan meedoen met de wedstrijd. Als je als bedrijf meer dan 380 stemmen binnenhaalt doe je mee in de race. De bedrijven met de hoogste gemiddelden worden genomineerd en kunnen de titel winnen.
Zo’n bedrijf wordt op diverse aspecten beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan klantvriendelijkheid en prijs-kwaliteit. Het is dus een award die wordt gewonnen op basis van de beoordeling van de consumenten die hebben meegedaan.
’t Stoepje mag deze award met grote trots dragen en dat doen ze met alle bakkers: dat zijn immers de gezichten waarvoor mensen onder andere terugkomen!

Vorig artikelVolleybal in het Sportcafé
Volgend artikelTablets gezocht!