Chris de Graaf heeft besloten om te stoppen als assistent-trainer bij SV Spakenburg. De 32-jarige Spakenburger heeft na een interim periode als hoofdtrainer van de Blauwen moeite om zich opnieuw te schikkenin zijn rol als assistent. “Het is een moeilijke beslissing geweest, maar ik kan het niet meer opbrengen om mezelf honderd procent te geven in de rol van assistent-trainer.”
In 2017 werd Chris de Graaf onder leiding van hoofdtrainer John de Wolf assistent-trainer bij de Blauwen. De Cruijff-adept en kind van de Blauwe zijde van de Westmaat zag in zijn eerste seizoen op de bank SV Spakernburg kampioen worden in de Derde Divisie en vorig seizoen wisten de Blauwen een plek in de subtop te behalen in de Tweede Divisie. Dit seizoen heeft Chris tijdelijk het stokje als hoofdtrainer van SV Spakenburg overgenomen, na het vertrek van John de Wolf naar Feyenoord. “Iedereen kent mijn ambitie. Van die interimperiode als hoofdtrainer heb ik volop genoten”, zegt Chris. “Het is me vervolgens zwaar gevallen om na die periode mezelf weer te schikken in de rol van assistent-trainer. Al een tijdje liep ik met dat gevoel rond en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om per direct te stoppen. Mijn keuze staat los van de spelersgroep, die fantastisch is en ook los van hoofdtrainer Eric Meijers, die een assistent verdient die z’n volledige ziel en zaligheid erin steekt.”

De vereniging bedankt Chris voor zijn inzet voor de Blauwen en noemt hem een ‘waar ambassadeur van SV Spakenburg’.

Vorig artikelNibud
Volgend artikelUittip: