Argjend Selimi heeft zijn beslissing om per direct op te stappen bij Spakenburg herzien. De aanvaller van de tweededivisionist leverde woensdag boos zijn spullen in, omdat hij niet had mogen invallenin de bekerwedstrijd tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA.
Donderdag volgde een gesprek tussen de speler en de club, waarna Selemi tot zaterdagochtend de tijd kreeg om een beslissing te nemen. Hij heeft de club inmiddels laten weten te willen blijven.

“Het is nu aan de trainer om te bepalen hoe hier verder mee om te gaan en of hij een straf krijgt”, zegt bestuurslid Peter Kroonenberg. “Argjend zal het gesprek moeten aangaan met Eric Meijers, en dan horen we wel wat er verder gebeurt.”
Selimi zit in elk geval niet bij de selectie voor de competitiewedstrijd tegen AFC van zaterdagmiddag.

Vorig artikelHandhaven pmd-inzameling
Volgend artikelAanrijding op spoorwegovergang