De schaatsende broers Bart en Evert Hoolwerf en hun neef Willem Hoolwerf -ze komen alle drie uit Eemdijk- hebben hun contract bij de ploeg van AB Vakwerk met één seizoen verlengd. Dat gebeurde in Oostenrijk,waar de Nederlandse marathonschaatsers momenteel een reeks wedstrijden op natuurijs afwerken.

Evert en Bart Hoolwerf komen dit seizoen voor het eerst uit voor de ploeg waarvoor Willem al sinds 2017 rijdt. Met het drietal is de ploeg dit seizoen zeer succesvol. Bart Hoolwerf is momenteel koploper in zowel de zowel de KPN Marathon Cup als de KPN Grand Prix.

De KPN Marathon Cup is een reeks wedstrijden op Nederlandse kunstijsbanen. De KPN Grand Prix is een klassement over de wedstrijden op de Weissensee.

Vorig artikelDoelman Stef Brummel verlengt bij IJsselmeervogels
Volgend artikelYannick Cortie na seizoen weg bij IJsselmeervogels