In de wintermaanden maakt het Sportcafé ruimte voor andere sporten buiten het voetbal. Zo is deze week Rick Veldhuizen de gast van Stephanie Gilkes. Hij vertelt over zijn favoriete sport,trampoline springen. De afgelopen jaren maakte hij onderdeel uit van de lijst kampioenen van de gemeente Bunschoten. Rick vertelt wat hem boeit aan het springen op de trampoline. We zien ook beelden van zijn trainingen bij Agilitas. Om de schoonheid van de sport te tonen zijn er ook beelden van de wereldtoppers. Welke ambitie heeft Rick Veldhuizen? Hoe hoog wil hij springen naar de topf?
We zien ook beelden van de wedstrijden AFC- Spakenburg en Eemdijk – ACV. En uiteraard doet Rick zijn voorspellingen in de toto.

Vorig artikelTweede wijziging van de Legesverordening Bunschoten 2020
Volgend artikelDoelman Stef Brummel verlengt bij IJsselmeervogels