Yannick Cortie vertrekt na dit seizoen bij IJsselmeervogels. De linkerverdediger heeft er dan drie jaar opzitten op de Westmaat. In die periode speelde hij, mede door een zware knieblessure, slechts 31competitiewedstrijden.
De 26-jarige Cortie, die de jeugdopleiding van FC Utrecht doorliep en betaald voetbal speelde voor onder meer Helmond Sport, geeft aan op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging. Welke dat wordt, is nog onbekend.
Eerder werd al bekend dat ook Gwaeron Stout, Jeffrey Buitenhuis, Achraf Nejmi en Ali Akla na dit seizoen vertrekken bij IJsselmeervogels. Stout en Akla hebben al een nieuwe club. Zij keren terug naar respectievelijk Kozakken Boys en DVS’33.
IJsselmeervogels legde ook al vijf spelers vast voor het seizoen 2020/2021. Bjorn van Gorcom en Steff van Rooijen komen van Hercules. Gerrry Vlak maakt de overstap van Volendam naar IJsselmeervogels. Mik evan den Ban komt over van Katijk en Huib Oversloot van Noordwijk.

Vorig artikelHoolwerf-trio langer bij AB Vakwerk
Volgend artikelVerlengen Leerlingenvervoer 2020 – 2021