Sinds vorig jaar is de gemeente Bunschoten een Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) gemeente. Met deze aanpak wil de gemeente met betrokken partijen een samenwerking creërenwaarin de omgeving uitnodigt totgezond eten en meer beweging.
Donderdag vond in Sporthal De Kuil de officiële aftrap plaats. In samenwerking met KDV”t Kukelesaantje, Peuterschool Kweternest, Chr. Kindcentr.Bunschoten en Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) organiseerde de gemeente een sportieve activiteit voor de peuters.
Wethouder Peter opende deze ochtend, er was een openingsdans en de peuters deden olv buurtsportcoaches van NBSS leuke spelletjes. Mark Lensseling, relatiemanager van het landelijk JOGG reikte een JOGG gemeentebordje uit aan de wethouder. De gemeente Bunschoten is nu ook officieel een JOGG gemeente!

Vorig artikelWerkzaamheden Westdijk
Volgend artikelGouden bruidsparen