Spakenburg heeft Argjend Selimi teruggezet naar het tweede elftal. De maatregel geldt tot het einde van het seizoen. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen trainer Eric Meijers en de aanvaller vande tweededivisionist.

Selimi leverde vorige week, na de met 7-0 verloren bekerwedstrijd tegen Ajax, zijn spullen in. Hij was woedend en wilde niet langer voor Spakenburg spelen, omdat Meijers hem niet had laten invallen tijdens de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Dat stak Selimi vooral omdat andere ‘eigen jongens’, zoals de spelers uit het dorp zelf bij de club worden genoemd, wèl speeltijd kregen.

Een dag na zijn uitbarsting volgde een gesprek tussen Selimi en de clubleiding, waarna de aanvaller zijn beslissing om op te stappen herzag. De clubleiding stelde vervolgens dat het aan trainer Meijers was om passende maatregelen te nemen.

Vorig artikelGouden bruidsparen
Volgend artikelMet Andere Woorden