Als we aan verslaving denken schieten meteen drugs- en drankverslaving in onze gedachten. Maar helaas zijn er nog veel meer verslavingen. Denk aan gokken en gamen. Ook daar zijn vele mensen verslaafdaan.
Maandag zullen Marcel van Koppenhagen en Feite Hofman van ‘pas op gamen en gokken’ bij de Moedige Moeders aanwezig zijn. Veel mensen beginnen eraan, ‘omdat het zo’n leuk spel is’. Maar het is al snel geen leuk spel meer, maar een ‘moeten’!
Op de site www.pasopgamenengokken.nl staat een opmerking van een verslaafde: ‘wanneer ik game hoef ik nergens anders aan te denken….’ En zo ga je van problemen naar gamen en van gamen naar problemen. Zo gaat het meestal. Slechts een enkeling is baas over zichzelf bij het gamen en/of het gokken.
POGG geeft voorlichting en beantwoordt bijvoorbeeld de vraag: wat zijn de gevaren en risico’s van gamen en gokken? Hoe voorkom je game- of gokverslaving?
Heeft u met verslaving in welke vorm dan ook te maken, kom dan as maandag naar de bijeenkomst van de Moedige Moeders. U kunt daar al uw vragen stellen en u krijgt er veel informatie.
Maandag 3 februari vanaf 19.15 uur staat in denksportcentrum En Passant de koffie/thee voor u klaar. Om 19.30 uur begint de samenkomst. U bent zeer welkom!

Vorig artikelVerloren en gevonden voorwerpen
Volgend artikelLOS KLASSIEK