16 jaar werkte ze achter het raam en dacht ze dat ze niets anders zou kunnen doen. Totdat ze een bijzondere ontmoeting had. Matt Helland vertelde haar dat ze wel degelijk uit kan stappen en dat er eenheel nieuw leven voor haar mogelijk is.
Matt Helland bezoekt de Spaanstalige prostituees op de wallen van Amsterdam. Vele vrouwen willen uit de seksindustrie stappen, maar weten niet hoe. Door de jaren heen heeft Matt mensen geholpen om daadwerkelijk uit te stappen. Matt is pastor in de rosse buurt van Amsterdam en is daarnaast een geliefd en bevlogen spreker en schrijver.
Matt zal vertellen over de ontmoeting en wat er daarna gebeurde. De indrukwekkende verandering die ze daarna heeft doorgemaakt, zal de ex- prostituee deze avond zelf vertellen.
Je bent welkom op maandagavond 3 februari in het gezelligste café van Spakenburg. De avond heeft een laagdrempelig karakter en is daarom interessant voor iedereen die meer wil weten van het christelijk geloof. Misschien ken je iemand die je mee zou willen nemen. De avond is daar heel geschikt voor.
Iedereen is van harte welkom. Daarbij maakt het niet uit of je wel of niet gelovig bent of dat je zelfs heel kritisch bent naar het geloof toe. Happy Hour avonden zijn geheel vrijblijvend. Je kunt gewoon gezellig naar binnen lopen.
Aanvang maandagavond 3 februari om 20.00 uur. Inloop met een heerlijke cappuccino vanaf 19.30 in Café de Krâplâp, Kerkstraat 81 in Spakenburg.
Meer informatie op www.happyhourspakenburg.nl

Vorig artikelPolitie in Bunschoten houdt twee minderjarigen aan voor vals geld
Volgend artikelUittip: NMM verkozen tot ‘Leukste uitje van Utrecht’