Het Nationaal Militair Museum is in de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Utrecht 2020’ verkozen tot ‘Leukste uitje van Utrecht’ en ontving donderdag de gouden award in eigen huis.
Tijdens deverkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. De zilveren award ging naar Klimbos Gooi-Eemland en de bronzen award was voor Fietsboot Eemlijn.
Het Nationaal Militair Museum scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee winnaar van 2020.Een aantal reacties over het NMM:
‘Zeer ruim opgezet en prachtig in beeld gebracht. Je kunt op je eigen tempo alles volgen’.
‘Heel interactief, interessant voor jong en oud’.
‘Zeer uitgebreid, zeer goede uitleg, zeer vriendelijk personeel’

Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Vorig artikelUittip: Alles Vreemd
Volgend artikelUittip: Lammetjes en voorjaarsactiviteiten