In de Hoofdklasse B wist Eemdijk met 3-1 te winnen van SDC Putten. De Diekers schoten uit de startblokken, want binnen tien minuten was het al 2-0 door Armend Selimi en Wouter de Graaf. Vlak voor rustincasseerde Eemdijk nog de 2-1.
Na rust was het Rafik El Hamdi die zich in de schijnwerpers schoot. Na een uur spelen wist hij met een strak afstandsschot van bijna vijftig meter de 3-1 op het scorebord te zetten. De middenvelder tekende deze week een contract bij VVOG. Het werd nog spannend toen Putten tien minuten voor tijd 3-2 maakte, maar Eemdijk hield stand.
Door de zege blijft Eemdijk in het spoor van koploper Staphorst, dat met 1-0 won van NSC Nijkerk. Staphorst heeft 41 punten na 18 duels, Eemdijk volgt met 39 punten.

5′ Armend Selimi [1-0]
9′ Wouter de Graaf [2-0]
44′ Jannis Karafillakis, pen. [2-1]
59′ Rafik El Hamdi [3-1]
78′ Rick van den Brink [3-2]

Vorig artikelSpakenburg verliest van HHC ondanks goal na 53 seconden
Volgend artikelIJsselmeervogels wint van TEC