IJsselmeervogels is na winst in de wedstrijd tegen TEC geklommen naar de tweede plek in de Tweede Divisie. Het werd in Tiel 0-3.
Het duurde in de eerste helft lang voordat de ban gebroken werd bij promovendusTEC, nu de nummer zestien van de ranglijst. Pas in de 41e minuut kreeg Gillian Justiana genoeg ruimte op de rand van het strafschopgebied en schoot de bal knap in de kruising (0-1).
Vlak voor tijd ging het ineens snel. In de 84e minuut schoot Danny van den Meiracker raak, met een knal van een meter of 25. Een minuutje later probeerde hij het opnieuw, maar toen werd het schot wel gekeerd. In de rebound schoot Ahmed el Azzouti wel raak.
IJsselmeervogels staat op de tweede plaats, maar heeft daar evenveel punten als Katwijk en Kozakken Boys. De vogels hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week komt Kozakken Boys op bezoek.

’41 Gillian Justiana [0-1]
’84 Danny van den Meiracker [0-2]
’85 Ahmed el Azzouti [0-3]

Vorig artikelEemdijk wint na bliksemstart
Volgend artikelPilot autovrije Oude Schans