Assistent-trainer Rick Testalamuta vertrekt na dit seizoen bij IJsselmeervogels. De Utrechter stapte begin dit seizoen in als assistent van Ted Verdonkschot, toen Pascal Bosschaart naar SC Cambuur vertrok.

Testalamutawas na het ontslag van Verdonkschot gedurende één wedstrijd hoofdtrainer van de Vogels, om vervolgens weer assistent te worden, nu van Gert Kruys.

Voorzitter André van Diermen van de technische commissie van IJsselmeervogels bevestigt het aanstaande vertrek van Testalamuta. “Wij hebben zoals bekend volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer. Met hem hebben we gesprekken gevoerd, en hij wil graag een andere assistent.”

Utrechter Testalamuta was al eerder assistent-trainer bij de Vogels. In het seizoen 2013-2014 assisteerde hij samen Johan de Man Gert Kruys. Toen laatstgenoemde overstapte naar Sparta werd Johan de Man door de Vogels benoemd tot interim-trainer, vertrok Testalamuta.

Vorig artikelOngewenste reclameposter in bushokje
Volgend artikelBasketbal Shooters in het Sportcafé