De eerste helft viel er niet veel te beleven op De Westmaat. Beide ploegen wisten kleine mogelijkheden te creƫren, maar kwamen niet tot grote kansen. De grootste mogelijkheid was er vlak voor rust nogvoor IJsselmeervogels, maar Robbert Olijfveld en Danny van den Meiracker wisten in twee instanties niet te scoren.
Na rust hadden de Rooien het overwicht en het meeste balbezit, met de bezoekers die loerden op de tegenaanval. Ook nam de wind toe aan de Westmaat, wat het voetballen nog lastiger maakte.
Tien minuten voor tijd leek Danny van den Meiracker de 1-0 te maken namens de Vogels, maar die treffer werd afgekeurd vanwege een duwfout van de aanvaller. Vlak daarvoor had de spits ook al de Kozakken Boys-keeper aan het werk gezet.
Het slotoffensief van IJsselmeervogels leverde voor Ahmed El Azzouti nog een kans op, maar zijn schot eindigde rakelings naast het doel. Van den Meiracker wist met een nieuwe mogelijkheid, vlak voor het eindsignaal ook niet raak te schieten. Daar bleef het uiteindelijk ook bij: 0-0.

Vorig artikelSpakenburg toont veerkracht
Volgend artikelReceptie Aaltje van Diermen