Jong Sparta Rotterdam pakte op eigen veld na 25 minuten voetballen de 1-0 voorsprong tegen Spakenburg. Mohammed Tahiri kon de bal achter Spakenburg-doelman Leon ter Wielen schuiven na een assist van zijneigen sluitpost Michael Fabrie.
Nog voor rust wist Spakenburg de achterstand te veranderen in een voorsprong. Eerst was het Marlon Versteeg die de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Vervolgens wist Koos Werkman vanuit een hoekschop de 1-2 binnen te werken.
In de tweede helft was Jong Sparta op zoek naar de gelijkmaker. Net op het moment dat deze dichterbij leek te komen viel de treffer aan de andere kant. Versteeg kopte in de 79e minuut met zijn tweede van de middag de 1-3 binnen.
Niet veel later kwam ook de 1-4 op het scorebord. Een schot van Tim Brinkman werd aangeraakt en verdween in het Rotterdamse doel. Tahiri maakte namens Jong Sparta nog de 2-4, maar de drie punten gingen mee naar Spakenburg.

25′ Mohammed Tahiri [1-0]
39′ Marlon Versteeg [1-1]
41′ Koos Werkman [1-2]
79′ Marlon Versteeg [1-3]
83′ Tim Brinkman [1-4]
90+3′ Mohammed Tahiri [2-4]

Vorig artikel
Volgend artikelIJsselmeervogels doelpuntloos gelijk