In oktober 2019 heeft de gemeente Bunschoten een enquête uitgezet, waarbij u heeft kunnen meedenken over de woningen in het dorp en de kans kreeg om uw woonwensen door te geven. De resultaten van ditonderzoek zijn bekend, en worden gepresenteerd tijdens een bijeenkomst op dinsdagavond 18 februari.

Ziet u in de toekomst liever meer sociale huurwoningen? Of moet er juist meer aandacht komen voor starters? Vindt u het bijvoorbeeld een goed idee om in te zetten op tiny houses? Samen met bureau Stec geeft de gemeente een presentatie over de uitkomsten van de (1.400 keer ingevulde) enquête, waarna er ruimte is om te reageren en uw mening te delen. Voor een gedeelte zal dit gebeuren aan de hand van een aantal stellingen.
Grijp uw kans om mee te denken over dit onderwerp en kom dinsdag 18 februari naar het gemeentehuis van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avond is bedoeld voor inwoners, maar ook voor werkgevers die belang hebben bij huisvesting van hun personeel.

Vorig artikelHoolwerf moet genoegen nemen met 5e plaats
Volgend artikelVacature BOA