Voor de dierverzorgers in DierenPark Amersfoort is het aftellen begonnen. Elk moment kan er een olifantje geboren worden. Wie meteen een berichtje wil ontvangen zodra de kleine slurf is geboren, kan ‘OLIFANTJE’sms’en naar 3669.” De opbrengst van de sms-actie, waarbij mensen een donatie naar keuze doen, gaat naar de olifanten in het wild.
De verzorgers van olifant Indra willen de bevalling niet missen en slapen daarom de komende tijd geregeld bij de olifanten. Zodra moeder Indra bevalt, versturen zij meteen een berichtje aan iedereen die zich heeft aangemeld voor de sms-alert. De bevalling laat zich natuurlijk niet voorspellen, dus wees er ook op bedacht dat u dit berichtje midden in de nacht kunt krijgen. Dan is het een kwestie van vliegensvlug naar de website van het dierenpark gaan om de kleine live via de webcams de eerste stapjes te zien zetten.
De olifantenfamilie is op dit moment al 24/7 live te volgen via de webcams die in het verblijf hangen van DierenPark Amersfoort.

Vorig artikelAchraf Nejmi naar Eemdijk
Volgend artikelUittip: Circus Mens