Renco van Eeken heeft besloten om na dit seizoen zijn voetbalschoenen op te bergen. Aanhoudend blessureleed noopt de 33-jarige middenvelder tot het nemen van dit besluit.
Renco kwam in de zomer van 2018naar Eemdijk na een periode bij ONS Sneek. Daarvoor speelde de in Utrecht woonachtige Groninger zijn wedstrijden voor Nieuw Buinen, Oranje Nassau, HHC Hardenberg, ACV en aan de andere kant van de wereld bij South Melbourne (Australië).
,,Helaas is de samenwerking niet zo gelopen als op voorhand werd gehoopt. Renco heeft vooral dit seizoen te kampen met veelvuldig blessureleed, waardoor het mentaal zwaar is voor hem. De motivatie om elke keer weer terug te vechten en fit te blijven, werd minder. Deze beslissing kan ik dan ook goed begrijpen”, reageert manager technische zaken Jan van Twillert.
,,Vanaf het eerste moment hebben wij Renco leren kennen als een fijn persoon, betrokken bij de club en altijd in voor goede gesprekken. Hij denkt momenteel na over het vervolg na zijn voetbalcarrière en is van plan om het seizoen op een zo’n goed mogelijke manier af te sluiten.”

Vorig artikel“Gemeenten redden het niet zonder extra middelen vanuit het Rijk”
Volgend artikelUittip: rondleiding op Sovjet Ereveld