Het eerste team van de Sjeve Sjuttel is kampioen geworden. De camera van de LOS was bij de beslissende wedstrijd in sporthal De Kuil. Aan de stamtafel vertellen Jacob van Diermen en Hilbertine Bos overhun favoriete sport. Samen met Sandra vd Groep – van Spengen en Jacob van Diermen vormen ze het eerste team van de badmintonclub. Twee keer Jacob van Diermen? Inderdaad, vader en zoon spelen in hetzelfde team. Hoe is dat om met je zoon te spelen?
Veel mensen kennen het badminton van de camping. Maar wat is het verschil als het beoefent als sport? Welke eisen stelt dit aan je materiaal, zoals het racket? Voetenwerk is een belangrijk onderdeel van het spel, hoe train je dit?
In het programma zitten de hoogtepunten van het voetbal van afgelopen weekeind. En uiteraard geven Hilbertine en Jacob hun prognoses in de toto.

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelTrouwambtenaar voor een dag