Wees gewaarschuwd, want wie bij Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark gaat eten, komt in een heus sprookje terecht. In sommige kamers staat alles ondersteboven en bewegen de vloeren. En je kuntaan een magische tafel zitten! Sommige tafels bewegen: voor je het weet staat-ie scheef of gaat je buurman er met je pannenkoek vandoor. En tijdens het eten besluit de heks ineens haar was te doen – de zeepbellen vliegen je om de oren. Goed om te weten: er zijn ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken verkrijgbaar. Behalve eten kun je heel veel spelen en ontdekken in Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark. In de Grote Snoeptoren vind je zelfs een heus snoepmuseum en je kunt via Heksentunnels het terras bereiken. Er zijn allerlei geheime trappen die leiden naar een grote heksenketel en verschillende glijbanen. Via een van die indoor glijbanen kom je in een speelkelder uit. Hier zijn allerlei spelletjes en klimtoestellen voor kinderen. Je kunt ook buiten spelen. Speel in het snoephuisje het sprookje na, spring op de trampolines en springkussens en schommel op de grote familieschommel. Een rondje crossen kan ook op de skelterbaan – inclusief tankstation en wasstraat.

Vorig artikelUittip: Voorjaarsvakantie bij Kinepolis
Volgend artikelUittip: IJsbeelden Festival