Weinig internationale artiesten hebben een warme band met Nederland als Paul Baloche. De Amerikaan, bekend van liederen als ‘Open the Eyes of my Heart’ en ‘Above All’ heeft met aanbiddingsconcerten doorde jaren heen een zwak gekregen voor het Nederlandse publiek. Het bleek wederzijds. In mei 2020 krijgt het een vervolg met twee concerten op Nederlandse bodem; in Amersfoort en Dordrecht. Paul Baloche deelt de avonden met Kees Kraayenoord. Het tweetal wordt begeleid door Mozaiek Worship en het koor Forever Worship.
Op 22 mei zijn Paul Baloche en Kees Kraayenoord in Dordrecht (Kerk van de Nazarener) en op 24 mei in de Rafael Gemeente in Amersfoort. Bovendien zijn ze te gast op het Strandheem Festival. De optredens in Amersfoort en Dordrecht zijn avondvullend. Paul Baloche is klaar voor een warm weerzien met Kees Kraayenoord en het Nederlandse publiek.
Meer informatie: www.eventsforchrist.nl

Vorig artikelUittip: IJsbeelden Festival
Volgend artikelUittip: Hooglandse Dorpsloop