Vanaf maandag 9 maart werkt de gemeente Bunschoten met een nieuw systeem voor het maken van o.a. Snel Herstel-meldingen. Met dit systeem, genaamd Fixi, kunnen melders ook gemaakte meldingen zien en opde hoogte worden gehouden van de voortgang van hun eigen melding.

Naast meldingen voor de openbare ruimte (denk aan losliggende stoeptegels of een kapot verkeersbord) kunt u met Fixi ook overlast en vandalisme melden aan de Boa’s. Bij spoed kunt u in het laatste geval uiteraard ook bellen naar 033 – 299 1555.

Het maken van een melding kan vanaf 9 maart gemakkelijk via www.bunschoten.nl/melding. Op die pagina kunt u dan kiezen voor een Snel Herstel-melding (openbare ruimte) of Boa-melding (overlast en vandalisme). U kunt hiervoor ook de Fixi-app gebruiken, te downloaden in de App- en Google Playstore.

Bij het maken van een melding kan de melder ervoor kiezen om zijn of haar e-mailadres achter te laten om op de hoogte te blijven van de voortgang. Deze gegevens zijn niet openbaar en worden alleen gebruikt voor het afhandelen van de melding.

Vorig artikelGoedemorgen!
Volgend artikelPresentatie resultaten enquête Oude Schans