Zondagmorgen omstreeks 06.15 uur, is de Politie Baarn bij een melding in Amersfoort met rasse spoed naar de A1 gegaan. Volgens de melding zou een fietser op de snelweg fietsen. Gezien het gevaar is menmet spoed ter plaatse gegaan.

Op knooppunt Hoevelaken troffen zij een dronken jongen op een fiets aan. Hij was zo dronken dat vragen van de politie beantwoorden ook moeilijk verliep.
Uiteindelijk wist hij te vertellen dat hij in het centrum van Amersfoort is geweest en onderweg naar huis was. Omdat deze jongen zodanig onder invloed van alcohol was heeft de politie hem bij zijn ouders thuisgebracht. Gezien de hele situatie heeft deze jongen een bekeuring gekregen voor: het niet voeren van fietsverlichting, fietsen op de vluchtstrook en openbare dronkenschap.

Vorig artikelOuderwijsavond: Online Veiligheid.
Volgend artikelEemdijk – Sportclub Genemuiden