Beide ploegen kwamen niet tot scoren en kansen waren zeer schaars. Dat was mede te danken aan de harde wind die goed voetballen bijna onmogelijk maakte.

Daarnaast waren ook de defensies van beide ploegengoed op dreef. Eemdijk heeft met twaalf tegentreffers de minst gepasseerde verdediging in de hoofdklasse B en dat was goed te zien. Eemdijk-trainer Willem Romp liet zijn ploeg aantreden met vijf verdedigers en daar had Sportclub Genemuiden moeite mee.
In de eerste helft gebeurde er nauwelijks iets. Het regen kwam met bakken uit de lucht en het waaide flink. Geen ideale omstandigheden voor een lekker potje voetbal.

Na rust verbeterden de weersomstandigheden iets en werd de wedstrijd wat aantrekkelijker. In de 64ste minuut moest Sportclub-goalie Jansen in actie komen bij een schietkans voor Eemdijk. Negen minuten later was Sportclub dicht bij een doelpunt. Een kopbal van Jens Jurn Streutker werd op de doellijn onschadelijk gemaakt. In de rebound kreeg Kay Velda de bal er ook niet in. Een minuut later was er een schietkans voor Van Benthem, maar hij kon niet genoeg kracht zetten.

Zo kreeg deze wedstrijd met 0-0 een juiste uitslag.

Vorig artikelDronken fietser op de snelweg
Volgend artikelOefenstage met Oranje onder 23