Voetbalsters Esmee de Graaf en Williënne ter Beek zijn door bondscoach Stefan Hoogsteder opgeroepen voor Oranje onder 23., zo was te lezen in het Noordhollands Dagblad.

De Spakenburgse speelstersvan respectievelijk West Ham United en SC Heerenveen reizen met de Oranje-selectie af naar Marbella om daar te spelen tegen Zweden (vrijdag 6 maart) en Noorwegen ( zondag 8 maart). De Graaf (22) is net hersteld van een ernstige kruisbandblessure, die haar een jaar aan de kant hield. Op 28 februari 2018 debuteerde ze al voor het ’grote’ Oranje. In een vriendschappelijke wedstrijd tegen Japan (6-2) viel ze een kwartier voor tijd in voor Shanice van der Sanden. Opvallend: de 20-jarige Ter Beek, die eerder voor (Jong) Ajax speelde, kampte in (gedeeltelijk) dezelfde periode als De Graaf met vergelijkbaar knieletsel.

Vorig artikelEemdijk – Sportclub Genemuiden
Volgend artikelVeerpont vaart weer