Stichting Schapedrift organiseert speciaal voor senioren een open dag bij schaapskooi Ermelo. Op dinsdag 10 maart is iedereen tussen 10.30 en 15.30 uur van harte welkom. Er zijn 188 lammetjes geborenbij de Ermelose kudde en de schaapskooi staat er vol mee. In het bezoekerscentrum wordt u getrakteerd op een gratis een kopje koffie of thee met lekkers. Vrijwillige gastheren en -dames geven uitleg over het werk bij de schaapskooi. Daarnaast zijn er nog veel andere dingen te doen.

Er is een rolstoeltoegankelijk toilet en een traplift naar boven. Tevens is er informatie in braille en grootletter beschikbaar.

De toegang is gratis. Ook groepen zijn van harte welkom; graag dan vooraf aanmelden, via reserveren@schapedrift.nl of 0577-407235.

Vorig artikelUittip: Hooglandse Dorpsloop
Volgend artikelUittip: jubileum concert