Deze week zijn we met het Sportcafé te gast in de ‘box’ van Crossfitter Martin Koelewijn. Aan Stephanie Gilkes vertelt hij over zijn sportschool aan de Energieweg. Het is niet zomaar een gewone sportschoolmet het bekende fitness. Er wordt gesport vanuit de visie van Cross Fit. Door elementen van Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en duursporten te combineren heeft Martin een effectieve kracht trainingsmethode ontwikkeld. We zien voorbeelden van trainingen en zijn manier van coachen hierbij. Dit alles in een hoge intensiteit en afgestemd op ieder individu.

In het programma ziet u verder samenvattingen van AFC – IJsselmeervogels, Spakenburg – Jong Volendam en Eemdijk – SC Genemuiden. En Martin Koelewijn geeft zijn prognoses in de toto.

Vorig artikelDriekwart 55-plussers houdt zich aan alcohol-limiet
Volgend artikelAlexander Monro Ziekenhuis lanceert ‘De Smaakmaker’