De onderhandelingen tussen SV Spakenburg en Majid Ghaddari hebben geen akkoord opgeleverd, waardoor de routinier (net als Marvin Renfurm) op zoek gaat naar een nieuwe club.

Majid Ghaddari kwam in 2018over van SO Soest. Na een sterk seizoen in het tweede elftal van De Blauwen, werd hij in de zomer met succes overgeheveld naar de A-selectie. De 29-jarige staat inmiddels al op twintig wedstrijden in de Tweede Divisie, waarvan twaalf als basiskracht. Vandaar dat de technische commissie van de club heeft geprobeerd om tot een contractverlenging te komen, maar de gesprekken hebben uiteindelijk niet geleid tot een langer verblijf van de middenvelder.

Ook Marvin Renfurm verlaat SV Spakenburg. De 19-jarige rechtsback kwam afgelopen zomer over van Roda’46, maar heeft tot nu toe weinig speelminuten kunnen maken in de hoofdmacht. Gezien die achtergrond is de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan.

Vorig artikelMaak ‘Bunschoten Schoon’
Volgend artikelTeam Spoedeisende Hulp