Zaterdag 21 maart is het weer tijd voor de Landelijke Opschoondag. Op deze dag houdt heel Nederland een grote voorjaarsschoonmaak van straten, pleinen en buurten. En dus ook in Bunschoten. Helpt u meemet opruimen? Dan maken we samen ‘Bunschoten Schoon’!
Vorig jaar deden er landelijk een recordaantal van maar liefst 200.000 vrijwilligers mee om hun buurt zwerfvuilvrij te maken. Verdeeld over 4300 acties gingen buurtbewoners, verenigingen en gemeenten aan de slag. Doet u dit jaar ook mee om de Landelijke Opschoondag tot een nog groter succes te maken?
Via de website www.mooi-schoon.nl/LOD2020 kunt u voor vrijdag 13 maart een actie aanmaken, en meer informatie vinden over de Landelijke Opschoondag. U kunt buren, familie, vrienden of anderen optrommelen om samen een schoonmaakactie op te zetten, maar u kunt zich ook individueel aanmelden. In dat geval ontvangt u de benodigde materialen om het zwerfvuil op te ruimen.
Voor alle deelnemers aan de Landelijke Opschoondag in de gemeente Bunschoten die hun actie officieel hebben aangemeld, staat na afloop een portie kibbeling klaar om iedereen te bedanken voor hun inzet.

Vorig artikelFlamco verhuist naar Almere
Volgend artikelGhaddari en Renfurm zoeken nieuwe club