Donderdagavond start een nieuw seizoen van ‘Team Spoedeisende Hulp’. In het derde seizoen van dit RTL5-programma worden artsen en verpleegkundigen gevolgd tijdens hun dagelijkse, intensieve en belangrijkewerkzaamheden op de Spoedeisende Hulp (SEH). Meander Medisch Centrum is, naast het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, voor de tweede maal te zien. De artsen en verpleegkundigen staan ook nu weer 24/7 klaar voor iedereen die acute zorg nodig heeft. Van kleine trauma’s tot belangrijke beslissingen over leven en dood. Naast bekende gezichten als SEH-arts Roy en verpleegkundige Marije, worden dit seizoen onder andere ook Spoedeisende Hulp-arts Eva en verpleegkundige Marloes gevolgd.

‘Team Spoedeisende Hulp’ wordt geproduceerd door Concept Street en Medical Media House. De opnames voor dit derde seizoen van het programma waren al afgerond voordat de eerste coronapatiënt in Nederland bekend werd. Vanaf donderdagavond 5 maart is ‘Team Spoedeisende Hulp’ acht weken lang om 21.30 uur bij RTL 5 te zien, een uur later dan voorheen.

Vorig artikelGhaddari en Renfurm zoeken nieuwe club
Volgend artikelQuick Boys – Spakenburg