De Rabobank Bunschoten-Spakenburg heeft zich opnieuw verbonden met de Bunschoter Boeren- en Beestenboel . De Rabobank stond in 1998 aan de wieg van het evenement en dat alleen al was reden om een sponsorcontractvoor een nieuwe periode af te sluiten. Dat is goed nieuws voor de organisatie want zonder steun van deze belangrijke hoofdsponsor heeft het evenement geen bestaansrecht.
De Rabobank verzocht de organisatie wel om de bank meer zichtbaar te maken en wat meer aandacht te schenken aan de jeugd. Dat was voor de BBBB geen probleem die inmiddels al een slag heeft gemaakt met een flinke verjonging van het bestuur. Nog meer dan in de voorgaande edities wordt er dan ook ingezet op activiteiten voor de jeugd.
Bij het tekenen van de nieuwe overeenkomst gaf Christiaan Couperus van de Rabobank aan het belangrijk te vinden dat zijn bank dit evenement blijft steunen. Een bezoek aan het evenement in 2019 met zijn kinderen was hem overigens goed bevallen. Hij verwachtte dat de organisatie de komende jaren het evenement weer op een verantwoorde wijze gaat organiseren.
Overigens werd onlangs ook Stuimer Metalworks sponsor voor het evenement.
De Bunschoter Boeren- en Beestenboel wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 6 juni. De organisatie is altijd op zoek naar activiteiten die het evenement kunnen versterken. Gedacht kan worden aan ambachtelijke activiteiten of het verkopen van bijzondere producten. Maar ook mensen die met een historische auto, bromfiets, vrachtwagen of wat dan ook het evenement willen opsieren, zijn welkom. Inlichtingen zijn te krijgen via het secretariaat: secretaris@boerenbeestenboel.nl.

Vorig artikelAlexander Monro Ziekenhuis lanceert ‘De Smaakmaker’
Volgend artikelWerkzaamheden Anthon van der Horstlaan en Bikkersweg